Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Scule electrice
Brand
BOSCH
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1.Masina de gaurit/insurubat cu acumulator GSR 10,8 V-Li.Insurubeaza suruburi cu un diametru de pana la 6 mm.Are o capacitate de insurubare de  130 suruburi cu acumulatorul incarcat.

Incarcatorul Hyper charge incarca acumulatorul in 15 min.in proportie de 70% iar in prop de 100% in 30 de min.Protectie electronica a bateriei prin protejarea impotriva supra incarcarii,incalzirii excesive si a descarcarii profunde.Inel de reglare a momentului de torsiune cu 10+1 pozitii de reglare.

2.Polizor ungiular GWS 6-115E     Putere 670W  la o greutate de numai 1.40kg.Circumferinta extrem de mica a manerului pentru utilizare sigura,fara   efort.Capul angrenajului plat pentru lucrul in locuri inguste  si cu posibilitate de rotire in pasi de 90 grd.

Preselectia turatiei in 6 trepte pentru prelucrarea diferitelor materiale.Bobinajele blindate protejeaza motorul de pulberea de polizare ascutita si asigura o durabilitate ridicata.Maner de folosit stanga si dreapta.

3.Ciocan rotopercutor SAS Plus GBH 2-18 RE  Constructie: extrem de compacta si greutate redusa,de numai 1.9 kg, ideal pentru lucrul deasupra capului.

Motorul cu mare putere de antrenare si mecanismul percutor puternic sunt optimizate pentru executarea gaurilor pentru dibluri de pana la 10 mm. Functionare spre stanga pentru desurubare. Cuplaj de suprasarcina.
Din Gura in Gura